За нас

Опора Заден България

Опора Заден

е българска фирма с 30 годишна история ✔

предлага семена за професионалисти ✔

разполага с богат асортимент от зеленчуци, билки и подправки ✔

Опора Заден България
е единственият официален дистрибутор у нас на Енза Заден –
Холандската селекционерска фирма с повече от 70 годишна история.
Нашите хибриди краставици и домати се използват от оранжеристите в България повече от 30 години.

Опора Заден България - Зеленчукови семена

За био фермерите предлагаме органични семена от Виталис – специализирано предприятие към групата на Енза Заден за производство на сертифициран посевен материал.

Демонстрационната ни база е изградена през 2008 г. в с. Цалапица, обл. Пловдив с площ от 4 дка модерна оранжерия и 10 дка открити площи.
Изпитват се различни сортове зеленчуци, свежи билки и подправки. В базата са добре дошли всички, производители, ресторантьори, кулинари и търговци.
– Продуктите се отглеждат в модерно оборудвана оранжерия, по технология съобразена със световните изисквания за Добри земеделски практики и Интегрирани методи за растителна защита.
– Осъществява се ежедневен висок качествен контрол и проследяемост.
– Условията за производство и уменията на нашите специалисти позволява производството на нестандартни и нетрадиционни за българския пазар зеленчуци, билки и подправки, които са насочени към гурме кухнята и здравословното хранене.

Целта ни е да направим достъпни в целия свят здравословните и разнообразни зеленчуци и да осигурим сортове подходящи за местния пазар както за търговци така и за домакинства и ресторанти.
Постоянното сътрудничество и продължителни взаимоотношения с всички партньори по веригата, ще позволят постигането на оптимални резултати от нашата модерна селекция.

За повече информация, моля свържете се с нас на нашите контакти.

Може да разгледате и 360 градусова панорама на нашата база.